titol_pati_santroc.jpg

El Pati de Sant Roc és un espai guanyat per a desenvolupar activitats culturals durant tot l’any. Entre els mesos d’octubre a abril tenen lloc exposicions de caire divers, mentre que els mesos compresos entre maig i setembre és el moment de LA PARRA/Activitats de petit format, un cicle heterogeni pensat especialment com a “laboratori d’assaigs” per a que els joves artistes de la comarca puguin posar a prova els seus espectacles. La seva ubicació privilegiada a peu de carrer permet també acostar a un públic més ampli les diverses propostes plantejades des de l’IEV.  

 

titol_parra.jpg   

Aquest projecte pretén contribuir per diferents mitjans a generar un ambient cultural participatiu, crític i plural que respongui a les demandes d´un ampli sector de la nostra societat, que faci perdre la por dels més joves als centres d'estudis tradicionals, demostrant que a la seu de l'IEV hi tenen cabuda totes les manifestacions culturals, amb l'únic requisit de la rigorositat i del treball seriós, i posant al seu abast un espai per a posar a prova les seves propostes.

Aquests mitjans són tant conferències com actuacions musicals, intervencions artístiques, audiovisuals, sessions de lletraferits, presentacions, demostracions pràctiques, etc. LA PARRA no te límits pel que fa a les seves propostes. Al costat d'una actuació musical hi pot haver una sessió dedicada a còmics, mentre que una sessió de contes pot precedir una setmana de cinema o una conferència especialitzada; l'ecologia té també cabuda juntament amb l'art, la lectura, la solidaritat, el teatre ... El fil conductor de tot plegat és la voluntat d'arribar al major nombre possible de persones, i la combinació d'activitats realitzades per professionals i d'activitats realitzades per amateurs.

Totes les propostes tenen lloc durant els dimecres dels mesos de maig, juny, juliol i setembre, a partir de les 8 del vespre.

 

titol_musica.jpg

Cada mes el Pati de Sant Roc s’omple amb una proposta musical d’autors actuals catalans que tenen la valentia d’oferir-nos projectes molt treballats que, com a indicadors de carretera, ens informen dels diferents camins per entendre i assumir la música més desconeguda que ara mateix es fa a Catalunya.

Música al Des]cobert compta amb la col·laboració i l’assessorament de Batall Produccions. 

 

titol_expo_art.jpg

Entre els mesos d'octubre i abril l'IEV cedeix el Pati de Sant Roc a les entitats i institucions que ho sol·liciten per a dur a terme exposicions de llarga durada (un mes màxim).

Les bases específiques per a exposar al Pati de Sant Roc estableixen els requissits que han de cumplir les propostes. 

Bases per exposar al Pati de Sant Roc.

  • Plànol del Pati de Sant Roc.
  •