25/05/2017
BIODIVERSITAT URBANA. LA BIODIVERSITAT COM ECOSISTEMA: EL CAS DE VALLS (1 i 3 de juny de 2017)
l'Institut d'Estudis Vallencs es suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb una activitat dividida en teoria i pràctica

Així, pel dijous 1 de juny a 2/4 de 8 de la tarda es proposa una xerrada a la Sala d'Actes de l'Institut d'Estudis Vallencs titulada Biodiversitat urbana, la ciutat com un ecosistema. El cas de la ciutat de Valls, en la que es preveu analitzar la realitat de la biodiversitat dins la ciutat i les diferents tendències de futur que es plantegen per a un món en el que el 85% dels europeus viuen en ciutats i àrees urbanes, i en el que més de la meitat de la població de tot el planeta viu també en ciutats. I això només a començament del segle XXI.

La persona convidada a parlar-ne és en Jaume Marlès, Màster d'Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat (UAB, 2012), llicenciat en Ciències Ambientals (UAB, 2009) i Enginyer Agrícola (URV, 2007). És també investigador del grup de recerca en Conservació, Biodiversitat i Canvi Global de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), i aquest mateix any 2017 s'ha doctorat precisament amb una tesi doctoral sobre biodiversitat urbana i els casos de Barcelona i Valls. Ell mateix dirigirà la sortida prevista per al dissabte 3 de juny, a 2/4 d'11 del matí, que arrencarà des del mateix IEV i que té una durada prevista d'unes 2h.

L'activitat és gratuïta però es recomana inscripció prèvia al 977600660 o a iev@iev.cat. Més informació clica la imatge:

 xerrada-biodiversitat-web.jpg