17/06/2014
La presentació del número 18 de la revista bValls de Lletres, prevista inicialment per al 18 de juny, finalment s'ajorna fins el dijous 10 de juliol a les 8 del vespre.
09/06/2014

EL CAMÍ MÉS LLARG és una nova proposta de la coreògrafa i ballarina Elisenda Nadal que proposa per al dimecres 11 de juny a les 20h al pati de l'Institut d'Estudis Vallencs un espectacle de teatre físic de creació col·lectiva, a partir de la interacció entre vuit dones que es veuen obligades a compartir un mateix espai.

Les actrius i ballarines Cristina Lozano, Laura Perez, Violant Escoda, Laia Estrada, Marta Ruiz, Txell Fontova , Monica Bartolí i Arian Clols, amb Elisenda Nadal a la direcció, interpeten personatges procedents de móns imperfectes que, sota la metàfora del caminar i construir camins, lluiten, s'emocionen i es revelen a través dels seus cossos, encara vius i joves, amb la il.lusió de trobar el seu propi espai i aconseguir ...

13/05/2014

La Comissió de Salvaguarda del Patrimoni de l'Institut d'Estudis Vallencs va decidir en la reunió celebrada el proppassat 7 de maig de 2014 atorgar els premis corresponents a la convocatòria 2013 d'acord amb el següent veredicte: el 29è premi a la Salvaguarda del Patrimoni Arquitectònic 2013, en la modalitat d'iniciativa pública, a l'Ajuntament d'Alcover per la rehabilitació i restauració de l'antic Convent de santa Anna, i en la iniciativa privada als Srs. Joan, Rafel i Enric Castells Ferré per la restauració de la casa coneguda com a Ca Florensa i situada al número 22 del Portal Nou de Valls, convertida en el restaurant Portal 22. El 14è premi a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural 2013 s'ha atorgat a l'Ajuntament de Rodonyà per la interessant tasca que ha impulsat de recuperació de l'antic Ball Parlat de Sant Joan Degollat de...

30/04/2014

Amb un concert acústic a les 8 del vespre dedicat al 120è aniversari del naixement de l'escriptor Josep M. de Sagarra de la mà del cantautor Toni Subirana, LA PARRA 2014 inicia la seva programació per aquests mesos de maig, juny i juliol. No us perdeu 20 anys cantant Josep M. de Sagarra!

Cliqueu aquí per a tenir tota la programació

23/04/2014

Avui dimecres 23 d'abril trobareu els llibres de l'IEV davant de Sant Roc.

Us esperem!

03/04/2014
Aquesta tarda a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala d'Actes de l'IEV, Xerrada-Col·loqui Periodisme i comunicació popular, i presentació del nou mitjà de comunicació Ràdio Terra (laradio.cat).
19/03/2014
El misteri dels porcs cantors
 
Uns porcs que canten, una dona misteriosa, un funcionari diligent, alguns empresaris preocupats, un ramader aclaparat, un animalista d'opereta, un aspirant a reporter, una jove de pits extraordinaris, un iceberg siberià, dos veterinaris desconcertats, un comercial alpinista i els seus becaris, un policia al·lèrgic a la sang, un homenet lèsbic..., i molts més personatges que podrien estar trets de la vida real. Tots ells es troben submergits en un misteri que comença amb el relat sagnant d'una vella llegenda russa sobre uns porcs assassins.
Només hi ha una novel·la que transcorri en una granja de producció porcina contemporània i es titula El misteri dels porcs cantors
 
Roger Galofré...
11/03/2014

Del divendres 14 al diumenge 30 de març la Sala Sant Roc acull una exposició de dibuixos de l'artista vallenca Maria Teresa Sanromà, titulada Petites Joies, en referència tant als dissenys de joieria que s'exposaran com als dibuixos de petit format que s'hi podran veure.

La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre. 

11/03/2014
Margarida Aritzeta i Mònica Batet presenten a Valls el llibre ‘Elles també maten', recull de 13 relats de gènere negre en el que ambdues escriptores de l'Alt Camp han participat. L'acte, organitzat per la revista Bvalls de Lletres, de la Comissió de Llengua i Literatura de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV), tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la sala d'actes de l'IEV i comptarà amb la participació de la curadora del llibre, Anna M. Vilallonga, que també n'és una de les autores, i del ponent de la Comissió, Joan Guasch.

En l'obra, editada per Llibres del Delicte, hi participen fins a tretze escriptores catalanes: Margarida Aritzeta, Teresa Solana, Carme Torras, M. Carme Roca, Núria Cadenes, Esperança Camps, Empar Fernández, Susana Vallejo, Susana Hernández, Marta Banús, Laura Díaz-Roig, Mònica Batet i Anna M....
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10